Wilt u weten wat wij voor u als werkgever kunnen betekenen?

Plan vrijblijvend een afspraak in 0413 483 110
Gerard van Asseldonk Personeels- en salarisadviseur
 • Salarisadministratie werkgevers

  Loket.nl biedt u de mogelijkheid om zelf op eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier salarismutaties te verwerken. Met het invoeren van mutaties via internet komt er een einde aan een tijdrovende en foutgevoelige manier van gegevensaanlevering. U vult zelf de wijzigingen in, op het tijdstip en de locatie die u uitkomt. Zonder rekening te houden met de openingstijden van een kantoor.

 • Salarisadministratie uitbesteden

  Wij controleren de door u ingevoerde gegevens op volledigheid en onwaarschijnlijkheden. De salarisberekeningen worden door ons eveneens beoordeeld op de actuele wet- en regelgeving en of er zich nadere bijzonderheden voordoen. Nadat de ingevoerde gegevens definitief zijn gemaakt kunt u zelf de salarisstroken genereren.

  Bij twijfel nemen wij even contact met u op om het geconstateerde door te spreken. Tijdwinst en kostenbesparing voor u, meer tijd om u te adviseren voor ons.

 • Van salarisstrook tot ziekteverzuim

  Door gebruik te maken van de online personeelsadministratie heeft u bovendien inzicht in de personeelsgegevens met alle daarbij behorende data. Denk daarbij aan adressen, contracthistorie, salarishistorie en loonmutaties. U kunt zelf uw verlofadministratie bijhouden en voor uw werknemers een digitaal personeelsdossier opbouwen.

  Verder kunt u zelf direct verschillende rapportages genereren zoals salariskostenontwikkelingen, verloop ziekteverzuim en alle overige management-informatie die relevant is voor uw personeelsbeleid.

Wat we doen

Bekijk ook onze diensten

Vraag een persoonlijke demo aan!

Maak kennis met onze software. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om op locatie of bij ons op kantoor een vrijblijvende demo aan te bieden.

Boek een demo

Maak een vrijblijvende afspraak

Menu
info@salarisadviesbrabant.nl 0413 483 110