Onze visie

In samenwerking met de ondernemer zo efficiënt mogelijk gebruik maken van één online applicatie zodat er op een veilige manier alle informatie actueel voorhanden is.

Missie

U als ondernemer dient geen zorgen te hebben over de betrouwbaarheid van zijn salarisadministratie. Wij ondersteunen daar waar behoefte nodig is, zodat er rust ontstaat in het meest waardevolle van de onderneming: het personeel.

Wie staat er voor u klaar

Salarisadvies Brabant

Het is altijd prettig om een gezicht te hebben bij de personen waarmee u vaker contact hebt. Daarom stellen wij graag ons team van professionals aan u voor.


Jeroen Verreijt RSa Personeels- en salarisadviseur


Diny Bron Assistent salarisadministrateur


Gerard van Asseldonk Personeels- en salarisadviseur


Eric van den Boom Personeels- en salarisadviseur


Twan de Louw Eigenaar


Caroline Bolder Secretaresse


Sander de Louw Support medewerker


Elisabeth Schreuder Secretaresse

Onze partners

Onze samenwerkingspartners zijn heel belangrijk voor ons. Net zoals onze klanten op ons vertrouwen, vertrouwen wij ook op hen. Daarom zijn we in de keuze van onze partners niet over één nacht ijs gegaan, maar hebben we weloverwogen gekozen voor de ‘beste leerlingen uit de klas’ die de best mogelijke oplossing bieden en met ons en onze klanten meedenken. Partners bij wie we een goed gevoel hebben, want een relatie ga je niet zomaar aan. We laten u graag met ze kennismaken!

Online salaris en personeel

Gebruikt door ruim 95.000 werkgevers voor meer dan 800.000 werknemers

Loket.nl is een overzichtelijke en praktische applicatie voor online salaris en personeel, die vele accountants- en administratiekantoren in Nederland gebruiken. Als accountant heb je in Loket.nl altijd alle gegevens over salarisadministratie, personeelsadministratie, verlofregistratie, verzuim en arbeidsvoorwaarden bij de hand voor jouw klanten. Overal toegankelijk met een computer en een internetverbinding. In onze beveiligde omgeving staan dossiers en documenten logisch gearchiveerd. Met één druk op de knop vind je wat je nodig hebt. En met de uitgebreide up-to-date stuurinformatie houd jij als accountant je klant goed op de hoogte van de actuele stand van zaken. Zo anticipeer je snel op ontwikkelingen en werk je als accountant slim samen met werkgevers. Onverwacht veelzijdig en praktisch!

Cloud document management

Als accountantskantoor heb je te maken met een grote hoeveelheid documenten van je klanten. Deze documenten worden op verschillende manieren en plaatsen opgeslagen – op je desktop, laptop, netwerkschijven, USB sticks en diverse online applicaties. En met alle verschillende contracten, rekeningen, jaarrekeningen, arbeidscontracten, kopieën legitimatiebewijzen is het moeilijk het overzicht te bewaren, wat een effectieve samenwerking moeilijk maakt.

Qwoater brengt hier verandering in. Het nieuwe document management systeem is speciaal ontwikkeld voor de accountancybranche. De cloudoplossing maakt het mogelijk om heel eenvoudig vanuit de online applicatie waarin je op dat moment werkzaam bent belangrijke documenten te raadplegen van je klanten en dossiers onderling uit te wisselen. Bij Qwoater zijn veiligheid en beschikbaarheid belangrijke speerpunten. Alle documenten in Qwoater worden opgeslagen in Nederlandse datacenters.

Vraag een persoonlijke demo aan!

Maak kennis met onze software. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om op locatie of bij ons op kantoor een vrijblijvende demo aan te bieden.

Boek een demo

Maak een vrijblijvende afspraak

Menu
info@salarisadviesbrabant.nl 0413 483 110