Wilt u meer weten over ons HRM advies?

Neem contact op 0413 483 110
 • HRM advies om doelstellingen te behalen

  De afdeling Personeelszaken is bij veel MKB-ondernemers een ondergeschoven kindje. Het komt er vaak op neer dat men het personeelsbeleid 'er even bij doet'. Het is niet lonend een specialist hiervoor in dienst te nemen. Echter, duidelijkheid in de vorm van een helder personeelsbeleid is voor de werkgever, maar ook voor z'n (toekomstige) medewerkers van onschatbare waarde om de organisatiedoelstellingen te kunnen behalen.

 • Totaalpakket HRM advies

  Salarisadvies Brabant biedt een totaalpakket aan diensten aan om de MKB-ondernemer alle personeelszorgen uit handen te nemen. Van ondersteuning bij werving & selectie, onder andere door middel van assessments en personeelstesten, tot complete begeleiding en coaching van zowel werkgever als werknemers bij ontwikkelings- en verandertrajecten. Maar ook op het gebied van arbeidscontracten en screening van de arbeidsvoorwaarden kan Salarisadvies Brabant een helpende hand bieden.

 • Ervaar de rust in uw organisatie

  Wij nemen u graag uw personele zorgen uit handen, zodat u de vrijheid krijgt u te richten op de kernactiviteiten van uw onderneming. Een goed verzorgde salarisadministratie zorgt voor een bepaalde rust in uw organisatie. Zodat u zich volledig kunt concentreren op het ondernemerschap. Ieder z´n vak.

 • Interim-service

  Soms heeft een organisatie (tijdelijk) behoefte aan versterking op P&O-gebied. Bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschap, als extra mankracht in een drukke periode of bij een specifiek P&O project. Door (tijdelijke) inzet van onze ervaren interim personeelsadviseurs krijgt u helder en deskundig advies en optimale praktische ondersteuning! Dit is al mogelijk vanaf 2 uur per maand!

Vraag een persoonlijke demo aan!

Maak kennis met onze software. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om op locatie of bij ons op kantoor een vrijblijvende demo aan te bieden.

Boek een demo

Maak een vrijblijvende afspraak

Menu
info@salarisadviesbrabant.nl 0413 483 110