Wilt u meer weten over salarisadvies?

Neem contact op 0413 483 110
Jeroen Verreijt RSa Personeels- en salarisadviseur
  • Pro-actieve benadering

    Wet- en regelgeving worden steeds complexer. Dit geldt zeker ook voor uw salarisadministratie. Wij bieden u dan ook meer dan “alleen” maar de salarisverwerking. Binnen Salarisadvies Brabant is een aantal professionals op salarisgebied werkzaam, die alle ontwikkelingen op het salaris-vakgebied op de voet volgen en pro-actief zijn in hun benadering.

  • Vakkundig salarisadvies

    Zij weten wat er speelt in uw organisatie en denken écht met u mee. Waar nodig zullen ze u van adequaat advies voorzien om het salarisproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Interim-service

    Soms heeft een organisatie (tijdelijk) behoefte aan versterking op P&O-gebied. Bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschap, als extra mankracht in een drukke periode of bij een specifiek P&O project. Door (tijdelijke) inzet van onze ervaren interim personeelsadviseurs krijgt u helder en deskundig advies en optimale praktische ondersteuning! Dit is al mogelijk vanaf 2 uur per maand!

Vraag een persoonlijke demo aan!

Maak kennis met onze software. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om op locatie of bij ons op kantoor een vrijblijvende demo aan te bieden.

Boek een demo

Maak een vrijblijvende afspraak

Menu
info@salarisadviesbrabant.nl 0413 483 110