BEGELEIDINGSCENTRUM VOOR KINDEREN

Zorgbegeleiding Uniek is een begeleidingscentrum voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een rugzakje en/of een hulpvraag. De naam Zorgbegeleiding Uniek is voortgekomen uit het idee dat iedereen uniek is! Om die reden wordt er dan ook een passend aanbod gecreëerd welke bij de cliënt aansluit. Aangezien iedereen uniek is en veranderende behoeften heeft, kijkt de organisatie op een flexibele wijze naar waar er passend hulp kan worden geboden. De cliënt staat altijd centraal, er wordt ingespeeld op de wensen en behoeften van de cliënt (en het systeem). De hulpvraag kan ook vanuit ouders/verzorgers komen.

Zorgbegeleiding Uniek werkt aan de hand van een aantal speerpunten. Een van de speerpunten is stabiliteit bieden doormiddel van vaste ankers, rituelen, structuren en een vast dagprogramma. Hierdoor wordt een veilige omgeving voor de cliënt gecreëerd waar ze de ruimte voelen om zich te ontwikkelen. Een ander speerpunt is om het zelfvertrouwen te laten groeien doormiddel van succeservaringen op te doen en de kwaliteiten van de deelnemer te versterken.

Wil u meer lezen over het klantverhaal van Zorgbegeleiding Uniek?


Terug naar klantverhalen
Diensten
HRM advies, Salarisadvies,
Locatie
Deurne
Medewerkers
10+

Gerelateerde klantenverhalen

Video

Het eerste jaar dat je overstapt kost het gewoon tijd, om uiteindelijk daarna tijd te winnen

HRM adviesSalarisadvies
Bekijk klantverhaal

Vraag een persoonlijke demo aan!

Maak kennis met onze software. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op om op locatie of bij ons op kantoor een vrijblijvende demo aan te bieden. Van de mogelijkheden die er worden geboden zul je blij worden.

Neem contact op

Maak vrijblijvend een afspraak

Menu
info@salarisadviesbrabant.nl 0413 483 110