Deze website maakt gebruik van Cookies Privacy verklaringOK
MENU

Salarisverwerking

Via de applicatie Loket.nl heeft u als werkgever rechtstreeks toegang tot uw salarisadministratie. Daarmee kunt u ons te allen tijde op de voet volgen. De activiteiten die wij voor u verrichten bestaan in ieder geval uit de volgende werkzaamheden: 

- De maandelijkse verwerking van de salarissen en klaarzetten van de loonoutput zoals salarisstroken, salarisspecificaties, journaalpost eventueel per afdeling, cumulatief overzicht loonresultaten, betaalstaten en betalingen werknemer. Al deze gegevens kunt u vervolgens heel gemakkelijk en snel via Loket.nl raadplegen en printen. Na goedkeuring van de loonoutput is deze ook voor uw werknemers beschikbaar via het werknemerportaal ESS.

- Aanmaken van de digitale loonaangifte. Wanneer wij deze voor u hebben klaargezet krijgt u automatisch een seintje vanuit Loket.nl, waarna u met één druk op de knop de loonaangifte kunt verzenden naar de Belastingdienst.

- Beantwoorden van korte vragen betreffende de salarisverwerking.

 

Inlogaccount werknemers (Employee Self Service, ESS)
Voor al uw werknemers is toegang tot hun werknemersportaal inbegrepen. Hiermee kunnen zij heel eenvoudig hun salarisstrook, jaaropgave en eventuele personeelsdocumenten digitaal inzien en afdrukken. De salarisstroken kunnen ze tevens via internetbankieren (Rabobank, ING, ABN-AMRO) en de gratis werknemerapp (voor Android, iOS en Windows) raadplegen. U hoeft als werkgever dus niets meer uit te printen en op te sturen. Uiteraard is dit indien gewenst nog wel mogelijk met Loket.nl.

Optionele HRM-werkzaamheden en uitbreidingen
Desgewenst kunt u ook (een deel van) de HRM-werkzaamheden aan ons uitbesteden. Wij kunnen onder andere onderstaande werkzaamheden voor u verrichten: 
-  pro forma berekeningen
-  opstellen van arbeidscontracten
-  aanvragen WIA-uitkering, beantwoording van vragen van het UWV en werkgever met betrekking tot dit onderwerp;
-  ziek/herstelmeldingen aan arbodienst, UWV en/of verzekeraar;
-  aan- en afmeldingen van deelnemers bij een pensioenfonds;
-  aan- en afmeldingen van deelnemers voor aanvullende verzekeringen (collectieve verzekeringen via werkgever).
-  (online) assessments en personeelstesten t.b.v. vacature-, loopbaan- en coaching trajecten
-  etc. 

Deze werkzaamheden verrichten wij op uurbasis.

Bedrijfsadministratie
Salarisadvies Brabant is een zelfstandig opererend onderdeel van De Louw Accountants. Wilt u naast uw salarisadministratie ook uw bedrijfsadministratie uitbesteden? Of deze misschien zelf online gaan verwerken? Dan bent u bij De Louw Accountants aan het juiste adres. Zij zorgen daarbij voor de juiste koppelingen tussen uw salaris- en bedrijfsadministratie. Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie.