Deze website maakt gebruik van Cookies Privacy verklaringOK
MENU

Salarisadvies

Wet- en regelgeving worden steeds complexer. Dit geldt zeker ook voor uw salarisadministratie. Wij bieden u dan ook meer dan “alleen” maar de salarisverwerking. Binnen Salarisadvies Brabant is een aantal professionals op salarisgebied werkzaam, die alle ontwikkelingen op het salaris-vakgebied op de voet volgen en pro-actief zijn in hun benadering.

Zij weten wat er speelt in uw organisatie en denken écht met u mee. Waar nodig zullen ze u van adequaat advies voorzien om het salarisproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

We laten u graag kennismaken met onze expertise. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak, zodat we samen met u kunnen kijken waarmee onze mensen ook ú kunnen ontzorgen!

Interim-service

Soms heeft een organisatie (tijdelijk) behoefte aan versterking op P&O-gebied. Bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschap, als extra mankracht in een drukke periode of bij een specifiek P&O project. Door (tijdelijke) inzet van onze ervaren interim personeelsadviseurs krijgt u helder en deskundig advies en optimale praktische ondersteuning! Dit is al mogelijk vanaf 2 uur per maand!