Deze website maakt gebruik van Cookies Privacy verklaringOK
MENU

HRM advies

Besteed uw zorgen uit!

De afdeling Personeelszaken is bij veel MKB-ondernemers een ondergeschoven kindje. Het komt er vaak op neer dat men het personeelsbeleid 'er even bij doet'. Het is niet lonend een specialist hiervoor in dienst te nemen.

Echter, duidelijkheid in de vorm van een helder personeelsbeleid is voor de werkgever, maar ook voor z'n (toekomstige) medewerkers van onschatbare waarde om de organisatiedoelstellingen te kunnen behalen.

Salarisadvies Brabant biedt een totaalpakket aan diensten aan om de MKB-ondernemer alle personeelszorgen uit handen te nemen. Van ondersteuning bij werving & selectie, onder andere door middel van assessments en personeelstesten, tot complete begeleiding en coaching van zowel werkgever als werknemers bij ontwikkelings- en verandertrajecten. Maar ook op het gebied van arbeidscontracten en screening van de arbeidsvoorwaarden kan Salarisadvies Brabant een helpende hand bieden.

Wij nemen u graag uw personele zorgen uit handen, zodat u de vrijheid krijgt u te richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Een goed verzorgde salarisadministratie zorgt voor een bepaalde rust in uw organisatie. Zodat u zich volledig kunt concentreren op het ondernemerschap. Ieder z´n vak.

Interim-service

Soms heeft een organisatie (tijdelijk) behoefte aan versterking op P&O-gebied. Bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschap, als extra mankracht in een drukke periode of bij een specifiek P&O project. Door (tijdelijke) inzet van onze ervaren interim personeelsadviseurs krijgt u helder en deskundig advies en optimale praktische ondersteuning! Dit is al mogelijk vanaf 2 uur per maand!